Welkom op de pagina van groep 3/4!
De pagina van Abel, Nehemie, Koen, Yinthe, Emma, Noa, Eva, Nathan, Hidde, Kristian, Juf Caroline en Juf Mathilde

Wij zijn op excursie geweest naar de NME! We leerden daar over afvalverwerkers. Want wie ruimt eigenlijk alle gevallen bladeren en takken op? We ontdekten dat wormen, pissebedden, slakken en andere beestjes hiervoor zorgen. Paddenstoelen helpen met het opruimen van dood hout. We hebben veel ontdekt en geleerd. Kijkt u maar mee op de foto's in het fotoalbum!We hebben meegedaan aan de kraanwaterdag. We hebben allerlei smaakjes kraanwater geproefd en we kregen allemaal een bidon! 
Voor onze tekenles hadden we herfstmateriaal nodig. Dat zijn we gaan verzamelen in de Houtkamp. We hebben genoten van de ritselende herfstbladeren en van het zoeken van allerlei herfstvruchten. Ook ontdekten we dat het weerbericht niet altijd klopt, het begon ineens hard te regenen! 


                                                                                                                            
We zijn weer van start! De eerste dag na de vakantie was best een beetje wennen. 
Maar inmiddels hebben we al bijna 2 weken gehad en zijn we de vakantie alweer bijna vergeten...
We werken samen in de schooltuin (en proeven van onze tomatenoogst!), we leren nieuwe letters lezen en schrijven, we leren een nieuwsbericht lezen en begrijpen, we genieten van speeltijd in de hoeken en we hebben met houtskool getekend. En nog veel meer.....
Kijkt u maar mee op de foto's in ons foto-album, dan krijgt u een beetje een indruk. 

Voor ouders die nog meer willen weten: van harte welkom tijdens de inloopmiddag op maandag 16 september, vanaf 14.30uur!