Welkom op de website van groep 7 en 8!

Op deze site kunt u regelmatig updates lezen en foto's zien van activiteiten op school of buiten school. Ook kunt u zien wat er op de planning staat qua huiswerk. Veel leesplezier!

15/11     Het smaakrestaurant
"Juf, wat gaan we eten tussen de middag?" Enthousiast kwamen de kinderen van groep 7/8 binnen vandaag. Sommigen hadden voor de zekerheid toch een broodje meegenomen ;-)
Op het menu stond couscous salade & fruitpizza. 5 van de 14 kinderen uit onze klas hadden nooit eerder couscous gegeten! Met veel plezier en enthousiasme hebben de kinderen de lunch zelf klaargemaakt. Fruit en groenten werden gesneden en alles werd mooi opgediend! Geweldige samenwerking en teamspirit! Daarna hebben we met elkaar genoten van een heerlijke en gezellige lunch! Weer eens wat anders dan een boterham met kaas! De recepten krijgt u per mail. De kinderen kunnen dit ook thuis voor u klaarmaken!! Succes gegarandeerd!12/11    Techniekmiddag
Op dinsdagmiddag zijn we heel enthousiast aan de slag gegaan met het maken van een knikkerbaan! Helemaal van papier. Eerst keken we een film over het belang van techniek en ook hebben we inspirerende filmpjes gezien over het maken van een papier knikkerbaan. 
Helaas was een middag te kort om de knikkerbaan af te krijgen, dus gaan we er verder mee aan de slag bij handvaardigheid. Er is een prijs uitgeloofd voor de knikkerbaan waar de knikker er het langst over doet om beneden te komen! In de fotomap een impressie!

18/10    Pompoencake en smoothies!
Wat een geweldige opkomst en wat een geweldige opbrengst! We hebben met elkaar 90 euro opgehaald voor Wycliffe! Heel hartelijk dank!

We hebben genoten van 'the making of' en ook van de gezelligheid tijdens de verkoop! Allemaal een hele fijne herfstvakantie toegewenst!!
3/9 -    Wow! Wat een pompoenen... 2 stuks!
Een mooie, onverwachte oogst na de  zomervakantie! Hoeveel kilo zouden ze wegen? Wie biedt zich aan voor het maken van pompoensoep? ;-)Hartelijke groet!
Tim, Roos, Renate, Julia, Judith en Olivier (groep 8)
Mart - Jan, Esmee, Frank, Esther, Jonah, Lotte , Thomas en Marileen (groep 7)

Juf Janny & juf Caroline


       

Huiswerk
 


Woe 18 dec: inleverdatum werkstuk

Week 51

Maandag 16 december
Ps 20:1
KB vraag 27, 28, 29
Excursie: Corrie ten Boom huis

Dinsdag 17 december
Engels wordlist 13

Woensdag 18 december

Donderdag 19 december 
werkwoordspelling blz 8
Kerstdienst om 19u

Vrijdag 20 december
12.15u uit ivm kerstvakantie

Week 50

Maandag 9 december
Ps 114:1
KB vraag 24, 25, 26

Dinsdag 10 december

Woensdag 11 december
Biologie toets 2: les 5-8

Donderdag 12 december 
werkwoordspelling blz 7

Vrijdag 13 december
N&F leren les 10 en maken les 11